Om Oss

Style Childs historie begynte våren 2014, da Susanne og Kjerstin ble mamma til hver sin pjokk. Interessen for barneklær startet allerede da gutta lå i magen, og vokser i takt med barna.

Da babystadiet var over merket begge to savnet etter skikkelig fine gutteklær. Klær uten motiv som biler og båter, i fine farger og materialer, og plagg du ikke finner «over alt».

En dag kom ideen om å lage en egen butikk. En butikk der du kan og skal finne ALT du ser etter og har savnet i barneklær. Lekne, fine plagg i organisk materiale. Unikt design, mønster og farger. Vi ønsker å gå lengst mulig bort fra den rosa og blå kulturen. Målet er at de aller fleste av plaggene våre skal kunne brukes av både gutt og jente.

 

I august 2015 så Style Child dagens lys. Vi har saumfart internett etter de fineste klærne vi noensinne har sett. I de deiligste stoffene.

Style Child fører utvalgte europeiske og asiatiske merker. Veldig mye er håndlaget og hvert eneste plagg er håndplukket til deg av oss.

Vi håper du vil elske klærne våre og våre utvalgte merker like høyt som vi gjør. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å selge de kuleste, mest unike og fantastiske klærne, så barnet ditt skiller seg enda mer ut i mengden! Vi er sikker på at du finner det du alltid har letet etter her i butikken vår.

 

Stor klem fra Kjerstin & Susanne

Translate »

Join our newsletter

SIGN UP TO
OUR NEWSLETTER TODAY AND GET

10% OFF

Your first order


Be the first to know about our news, campaigns and sales.