Barneklær fra Korea

Barneklær fra Korea
21. October 2015 Kjerstin
In Nyheter
Vest med pom pom på hetta

Style Child er så heldig å selge klær fra de to koreanske merkene Arim Closet og Mini Dressing.

Det er noe med barneklær fra Asia. Der skandinavisk design ofte er rolig og lunt, kjører asiatiskiske designere en morsom og leken linje.

Style Child nettbutikk er eneste distrubitør av Arim Closet, som startet opp i Sør-Korea i 2012.  Arim Closet skapter elegante, avslappede og raffinerte klær for både jenter og gutter i alderen 0-4 år. Hovedsatsningen er babyklær. Arim betyr «vakker skog« på koreansk. Enkelhet, naturlighet, eleganse og feilfri kvalitet definerer dette merkets filosofi. De har fokus på vakre detaljer på et enkelt kanvas. Søte og tidløse hår-accessories er også signaturen for merket. Arim Closet har brikkene du kan bygge babygarderoben rundt.

Veske vaskebjørn

Barneklær med sterke farger

Mini Dressing er et større merke med flere distrubitører, men det er ikke mange i skandinavia.

Mini Dressings mål er glade barn og det er derfor klærne deres best karakteriseres som morsomme! Designene er søte og omfatter ofte rev eller andre dyr. Mini Dressing kjennetegnes av kreativitet, originalitet  og et grenseløst designteam, noe som resulterer i unike barneklær for smårollinger 0-6 år. 

Mini Dressing blir oftere og oftere plukket opp av fashionistas utenfor Asias grenser, men populariteten er også økende i Korea. Det er litt av en prestasjon for dettee lille merket som startet opp i 2013! Kolleksjonene er små og lageret svært begrenset, noe som gir klærne eksklusivitet.

 

Vi håper dere finner klær dere elsker i nettbutikken vår!

Comments (0)

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »

Join our newsletter

SIGN UP TO
OUR NEWSLETTER TODAY AND GET

10% OFF

Your first order


Be the first to know about our news, campaigns and sales.